Exact Online Power BI-dashboards: Meer inzicht uit data

Haal meer uit jouw Exact Online-administratie met het financiële dashboard van Intigo. Dit Power BI-dashboard wordt direct gekoppeld met jouw Exact Online-administratie. Hierdoor is de informatie altijd juist, volledig en up-to-date. Hierdoor weet je altijd waar je staat en kun je snel bijsturen om rendement en cashpositie op korte termijn te verbeteren.

Hoe werkt de Exact Online connector met Power BI?

De Power BI-dashboards worden gekoppeld met Exact Online en worden dagelijks automatisch vernieuwd. Je krijgt ook de beschikking over het desktop-bestand met het volledige datamodel. Je kunt dit naar keuze zelf doorontwikkelen of laten uitbreiden door een van onze BI-consultants. Ieder dashboard heeft ook diverse modules ter uitbreiding. Voor het koppelen van Exact Online hebben we geen datawarehouse nodig. Hierdoor kunnen we snel koppelen en de data inlezen in onze dashboards.

Financieel Power BI-dashboard met Exact Online

Zoek je een manier om de financiële gezondheid van je onderneming beter te begrijpen en te beheren? Stap over van traditionele Excel-sheets naar het geavanceerde Intigo Financieel Dashboard in Power BI. Dit dashboard verhoogt niet alleen je inzicht in cruciale financiële aspecten zoals de resultatenrekening en balans, maar verbindt ook naadloos met alle gangbare systemen om je een allesomvattend overzicht te bieden. Ons dashboard integreert moeiteloos met Exact Online, waardoor je realtime data altijd up-to-date en gemakkelijk toegankelijk is. Dit maakt het eenvoudiger dan ooit om geïnformeerde beslissingen te nemen die je bedrijf vooruit helpen. Ontdek direct antwoorden op essentiële financiële vragen:

 • ​Hoe ontwikkelt de EBITDA zich en hoe verhoudt deze zich tot de begrotingen en vorig jaar?
 • Blijven mijn bedrijfskosten binnen de gestelde budgettaire kaders?
 • Hoe efficiënt wordt mijn werkkapitaal beheerd ten opzichte van mijn operationele behoeften?
 • Is mijn cashpositie robuust genoeg om aan lopende verplichtingen te voldoen?

Het Intigo-dashboard voor financiën biedt een diepgaand overzicht van je financiën, geïntegreerd binnen Power BI voor een dynamische en interactieve ervaring. Je krijgt direct toegang tot je resultatenrekening en balans, gepresenteerd in heldere en begrijpelijke visualisaties.

Werkkapitaal Power BI-dashboard met Exact Online

Sta je aan de start van een groeifase en wil je je cashflow optimaal beheren? Met het Intigo-dashboard voor Werkkapitaal krijg je heldere inzichten in je cashpositie – de cruciale zuurstof voor jouw bedrijf. Het nauwkeurig monitoren van je werkkapitaal is essentieel om liquiditeitsknelpunten te voorkomen en ervoor te zorgen dat je kapitaal effectief voor je werkt. Ontdek via ons dashboard direct de antwoorden op kritieke vragen:

 • ​Hoe ontwikkelt mijn cashpositie?
 • Wordt mijn voorraad te lang vastgehouden?
 • Hoe snel converteren we verkoop naar cash op de bank?
 • Wel winst, maar geen cash op de bank?

Het Intigo-dashboard werkkapitaal, ontworpen voor een naadloze integratie met Power BI, stelt je in staat om de financiële gezondheid van je onderneming nauwlettend te volgen. Je herkent vroegtijdig patronen in bijvoorbeeld de omloopsnelheid van de voorraad en kunt actie ondernemen waar nodig. Dit voorkomt dat waardevolle middelen onnodig vastzitten en zorgt ervoor dat je vrij bent om te investeren in kansen die zich voordoen.

Sales & marge Power BI-dashboard met Exact Online

Met ons Power BI-dashboard Sales & marge gekoppeld met Exact Online maak je razendsnelle analyses van het rendement van klanten, klantgroepen, producten, productgroepen, leveranciers en combinaties. De dashboard Sales & marge geeft direct op de belangrijkste vragen:

 • ​Hoe lopen de Sales ten opzichte van vorig jaar of begroting?
 • Hoe is de ontwikkeling van de Marge ten opzichte van vorig jaar of begroting?
 • Wat is de verklaring van de verschillen? ​
 • Heeft een klant meer of minder gekocht dan vorig jaar?
 • Wat zijn de top-10 dalende klanten?
 • Bij welke klanten hebben is het rendement hoger dan gemiddeld? En welke lager?
 • Welke klanten kopen een bepaald artikel nog niet?

Het dashboard is naar wens en afhankelijk van de beschikbaarheid van data uit te breiden.

Projecten & uren Power BI dashboard met Exact Online

Ontdek de kracht van efficiënt project- en urenmanagement met het Intigo-dashboard voor Projecten & Uren. Deze geavanceerde tool biedt diepgaande analyses en directe inzichten in de prestaties van je projecten en medewerkers, waarmee je de declarabiliteit, marge, en voortgang van je projecten moeiteloos monitort. Met het Intigo-dashboard kun je op een gebruiksvriendelijke manier:

 • ​De winstgevendheid van projecten analyseren en vergelijken.
 • Factureerbare uren van je team optimaliseren.
 • Inzicht krijgen in personeelsprestaties en afwezigheidsredenen.

Het dashboard is snel te integreren met je bestaande systemen en vereenvoudigt complexe data-analyses zonder hulp van de financiële afdeling. Neem de controle over je projectrendement en medewerkersproductiviteit met realtime data die aansluit bij jouw operationele behoeften.

Wil je meer weten over Exact Online en Power BI?

Boek nu jouw demo. In de online afspraak stellen we jouw vraagstukken centraal en tonen we de uitgebreide functionaliteiten van onze Power BI-dashboards Tevens geven we een transparant inzicht in de prijsopbouw van de modules.

Menu