JB6A6491

Intigo-dashboard Projecten & Uren

Ontdek de kracht van efficiënt project- en urenmanagement met het Intigo-dashboard voor Projecten & Uren. Deze geavanceerde tool biedt diepgaande analyses en directe inzichten in de prestaties van je projecten en medewerkers, waarmee je de declarabiliteit, marge, en voortgang van je projecten moeiteloos monitort.

Wat kun je met het Power BI dashboard Projecten & Uren?

Met het Intigo-dashboard kun je op een gebruiksvriendelijke manier:

  • De winstgevendheid van projecten analyseren en vergelijken.
  • Factureerbare uren van je team optimaliseren.
  • Inzicht krijgen in personeelsprestaties en afwezigheidsredenen.

Het dashboard is snel te integreren met je bestaande systemen en vereenvoudigt complexe data-analyses zonder hulp van de financiële afdeling. Neem de controle over je projectrendement en medewerkersproductiviteit met real-time data die aansluit bij jouw operationele behoeften.

Het Intigo-dashboard voor Projecten & Uren is uitermate geschikt voor organisaties die streven naar optimale efficiëntie en winstgevendheid in hun projectmanagement. Dit omvat:

  1. Consultancybureaus - waar het maximaliseren van declarabiliteit en het beheren van klantprojecten centraal staat.
  2. Reclame- en Marketingbureaus - die nauwkeurig projectrendement en teaminzet willen volgen.
  3. IT- en Softwareontwikkelingsbedrijven - voor effectieve controle over softwareontwikkelingsprojecten en budgetten.
  4. Ingenieurs- en Architectenbureaus - waar gedetailleerde tijdregistratie en projectbeheer essentieel zijn voor het succes van complexe bouwprojecten.

Ontsluit het potentieel van je bedrijf met het Intigo-dashboard voor Projecten & Uren, jouw tool voor slimme en duurzame bedrijfsgroei.

Ontdek nu hoe je je winstgevendheid van je projecten kan optimaliseren met Intigo – de toekomst van financiële dashboards. Want als je groeit, groeien wij met je mee.

Wat kun je verwachten van het Intigo-dashboard Projecten & Uren

Het Intigo-dashboard voor Projecten & Uren is opgedeeld in verschillende kernonderdelen die samen een volledig beeld geven van je project- en personeelsmanagement.

1. Overzichtspagina

Deze pagina biedt een directe kijk op de declarabiliteit van projecten en medewerkers, en vergelijkt deze met het gestelde budget. Het geeft inzicht in de waarde en marge van lopende projecten, toont de status van deze projecten en de verdeling van uren naar werktype

2. Rendement per project

Dit onderdeel biedt diepgaande analyses van de financiële performance per project. Je kunt eenvoudig identificeren welke projecten de hoogste en laagste marges leveren, bekijken hoe de marges zich verhouden per afdeling, functie of projecttype, en andere relevante financiële details.

3. Rendement per medewerker

Analyseer de productiviteit en winstgevendheid van individuele medewerkers met metrics zoals declarabiliteit in uren, omzet, marge en de aanwezigheid versus absentie. Dit onderdeel helpt ook bij het begrijpen van absentieredenen en het optimaliseren van personeelsinzet voor maximale efficiëntie.

Elk van deze onderdelen is ontworpen om maximale transparantie en controle te bieden, waardoor je snel kunt navigeren naar de gewenste informatie en efficiënt beslissingen kunt nemen gebaseerd op real-time data.

Wij koppelen met alle systemen

Menu