JB6A7287

Intigo: Slimme dashboards, duurzame groei.

Bij Intigo zijn we gedreven door de overtuiging dat de ware kracht van elke onderneming schuilt in het begrijpen en effectief gebruiken van haar data. Onze missie is om mkb-ondernemers en groeiende bedrijven te voorzien van de tools, kennis en inzichten die nodig zijn om hun data volledig te benutten en om te zetten in strategische acties die leiden tot groei en innovatie.

Waarom Intigo?

In een wereld die steeds complexer wordt en waar data een steeds grotere rol speelt, vinden veel mkb-bedrijven en groeiende ondernemingen zichzelf op een kruispunt. Ze hebben de behoefte om vooruit te kijken, verder dan de traditionele financiële rapportages, maar missen vaak de middelen of kennis om deze stap te maken. Intigo vult deze kloof door toegankelijke, begrijpelijke en krachtige BI-oplossingen te bieden.

Waar komt de naam Intigo vandaan?

De naam Intigo is niet zomaar gekozen. 'Inti' is afgeleid van 'intelligence' - wat intelligentie of slimheid betekent, en 'go' symboliseert actie en vooruitgang. Samen weerspiegelen ze onze filosofie: we ontwikkelen slimme, doordachte oplossingen die gericht zijn op actie en concrete resultaten.

Wij zijn pragmatisch en actiegericht, en streven ernaar om nooit slechts consultants te zijn die rapporten maken; wij zijn doeners die data omzetten in efficiënte, praktische oplossingen.

Bij Intigo geloven we dat echte vooruitgang ontstaat wanneer intelligentie en actie samenkomen. Dit is niet alleen hoe we werken; het is wie we zijn.​

Onze aanpak

We geloven in een aanpak waarbij we niet alleen de technologie leveren, maar ook de begeleiding om deze technologie effectief te gebruiken. Door onze klanten te ondersteunen in het gebruik van tools zoals Power BI, stellen we hen in staat om zelfstandig inzichten te genereren en te handelen op basis van data.

Maatschappelijke impact

Ons uiteindelijke doel gaat verder dan bedrijfssucces. We streven ernaar een positieve impact te hebben op de bredere samenleving door het bevorderen van een cultuur waarin datagedreven besluitvorming de norm is. Dit leidt tot slimmere bedrijven die niet alleen efficiënter en winstgevender zijn, maar ook duurzamer opereren en bijdragen aan een gezondere economie.

De kracht van samenwerking

We geloven sterk in de kracht van samenwerking. Samen met onze klanten en partners werken we aan het realiseren van een toekomst waarin elke mkb-ondernemer en groeiend bedrijf de middelen heeft om te groeien, te innoveren en een blijvende impact te maken.

Jouw partner in groei

Intigo staat klaar om jouw partner te zijn in deze reis. Samen activeren we het potentieel van jouw data, transformeren we de manier waarop je zakendoet en creëren we een toekomst waarin jouw bedrijf niet alleen succesvol is, maar ook een positieve kracht voor verandering.

Menu