Intigo Waalwijk

In mijn werk als Intigo-adviseur komen voor mij veel sporen samen. Ondernemers ondersteunen, niet vanaf de zijlijn, maar actief en betrokken. De cijfermatige kant, waarin mijn bedrijfseconomische opleiding en ervaring als ondernemer samenkomen. En het brede perspectief: cijfers verbinden met strategie en de dagelijkse operatie om te komen tot verbetering van het (operationele) resultaat en tot weloverwogen strategische keuzes.

Samen met Stef Bosgoed werk ik aan het verder uitbouwen van Intigo. Bij Intigo zijn we gedreven door de overtuiging dat de ware kracht van elke onderneming schuilt in het begrijpen en effectief gebruiken van haar data. We geloven in een aanpak waarbij we niet alleen de technologie leveren, maar ook de begeleiding om deze technologie effectief te gebruiken.

Ondernemen. Datagedreven werken. Power BI. MKB-bedrijven. Scale-ups. Schaatsen. Fietsen. Gravelen. Hardlopen. Alternatieve elfstedentocht. Skate4AIR.​

​Bekijk ook mijn Intigo-teamgenoten

Wat biedt de vestiging Intigo Waalwijk?

De vestiging Waalwijk biedt gerichte oplossingen die ontworpen zijn om bedrijven te helpen overstappen naar datagedreven besluitvorming en financieel resultaat. Onze aanpak is praktisch en op maat gemaakt, ontworpen om onmiddellijke impact en langdurige verbeteringen te leveren:

  1. Workshop datagedreven ondernemen: Deze workshop biedt een tweedelig kennismakingsprogramma met datagedreven besluitvorming. Het is de perfecte start om aan de slag te gaan met jouw data en biedt alle tools die je nodig hebt om effectief gebruik te maken van bedrijfsinformatie.
  2. Power BI-implementatie: Het succes van een Power BI-implementatie hangt altijd af van de menselijke factoren, zoals een projectmatige aanpak, opleiding en begeleiding van teamleden en de betrokkenheid van de stakeholders. We volgen onze Intigo-methode voor implementatie van Power BI in organisaties.
  3. Power BI-dashboards: Intigo geeft je een vliegende start in de wereld van data. We hebben veel Power BI-dashboards ontwikkeld die we binnen twee weken kunnen aansluiten op jouw systeem.

Ontdek welke oplossing het beste past bij jouw behoeften en hoe Intigo jou kan helpen om niet alleen inzicht te krijgen, maar dit inzicht ook om te zetten in tastbare resultaten.

Power BI implementatie Waalwijk

Wij zijn specialisten in de implementatie van Power BI.

In het hart van Intigo's missie ligt de overtuiging dat goed inzicht leidt tot betere besluiten. Door het inzetten van onze toonaangevende Power BI-dashboards en diepgaand strategisch financieel inzicht, bieden wij slimmere besluitvorming en duurzame groei voor mkb-bedrijven en scale-ups, gericht op het effectief omzetten van data naar actie.

Menu