JB6A6714

Strategisch financieel advies voor de groeiende mkb-ondernemer

Als groeiende MKB-ondernemer bevind je je op een kritiek punt waar de expertise van een traditionele accountant niet meer volstaat en de stap naar een fulltime CFO nog net te groot is. Met een team in uitbreiding en een omzet die de €10 miljoen nadert, sta je voor uitdagingen zoals cashflowbeheer, financieringsopties, het maken van strategische investeringskeuzes en het beheren van de toenemende complexiteit van je onderneming. Deze uitdagingen zijn precies waar wij je bij willen helpen, om samen jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen.

Hands-on CFO service

Veel bedrijven ervaren een unieke uitdaging na bijvoorbeeld een overname of tijdens snelle groeiperiodes, waarbij de complexiteit toeneemt en de behoefte aan strategische financiële sturing groeit. In deze fases kan een fulltime CFO te kostbaar zijn en een traditionele accountant te beperkt. Intigo vult deze kloof met hands-on CFO-services: onze experts combineren de operationele kennis van een controller met de strategische inzicht van een CFO. Wij zijn de partner die naast je staat, met zowel de wil als de capaciteit om je bedrijf vooruit te helpen.

Van data naar actie

Na de implementatie van onze Intigo-methode helpen we je de verzamelde data te vertalen naar effectieve acties die direct bijdragen aan je financieel succes. Onze strategieën zijn ontworpen om niet alleen de nodige gegevens te leveren, maar ook om deze in te zetten voor het verbeteren van bedrijfsresultaten. Met onze geavanceerde Power BI-dashboards en diepgaande data-analyses bieden we je de tools en inzichten die nodig zijn om proactieve beslissingen te nemen die je groei stimuleren.

Intigo heeft onze externe verantwoordingsrapportage zodanig gestructureerd dat wij ons volledig kunnen concentreren op onze kernactiviteiten. Dit heeft een significante impact gehad op onze operationele efficiëntie en ons vermogen om ons te focussen op groei.

Proactieve groeibegeleiding

De weg naar succes is vol uitdagingen, vooral in snel veranderende markten. Onze proactieve financiële begeleiding is ontworpen om je niet alleen door deze uitdagingen te loodsen, maar ook om je voor te bereiden op toekomstige kansen. Van het optimaliseren van je werkkapitaal tot het integreren van geavanceerde financiële processen in je Planning & Control-cyclus, ons team biedt de begeleiding die nodig is om de financiële gezondheid en operationele efficiëntie van je bedrijf continu te verbeteren.

Zet de stap naar strategisch succes

Ben je klaar om de groeipijnen te overwinnen en je bedrijfsresultaten te verbeteren? Neem contact op met Intigo voor een vrijblijvende kennismaking. Samen bepalen we hoe we strategisch financieel advies effectief kunnen inzetten voor jouw unieke situatie en helpen we je de kansen te benutten die je data biedt. Jouw succes is onze prioriteit.

Menu