lukas-blazek-mcSDtbWXUZU-unsplash

De kracht van Power BI voor mkb-bedrijven

Power BI van Microsoft: Een toonaangevende tool voor datavisualisatie die het mogelijk maakt om data uit diverse bronnen real-time en interactief te koppelen. Of het nu gaat om externe gegevens zoals websitebezoeken en social media statistieken, of interne data zoals verkoop, financiën, en operationele processen, Power BI transformeert deze informatie in inzichtelijke dashboards.

Waarom kiest Intigo voor Power BI?

Toonaangevend BI Platform: Intigo kiest voor Power BI omdat het momenteel het meest toonaangevende business intelligence platform is. Als onderdeel van het uitgebreide Power Platform van Microsoft, biedt Power BI naadloze integratie met een scala aan Microsoft-producten en diensten. Deze integratie biedt enorme mogelijkheden voor onze klanten om hun data niet alleen te visualiseren maar ook om deze te verrijken en te transformeren in bruikbare inzichten.

De voordelen van Power BI voor jouw bedrijf

  • ​Visueel aantrekkelijke rapporten: Creëer dynamische en interactieve visualisaties die het eenvoudig maken om diepgaande analyses te verrichten en details uit te lichten door enkel te klikken en te selecteren.
  • Naadloze integratie met softwarepakketten: Met de verschuiving naar cloud-gebaseerde systemen, koppelt Power BI moeiteloos met zowel interne als externe databronnen. Hiervoor gebruiken wij onder andere onze Power BI Connectors.
  • Gemakkelijk delen en samenwerken: Deel rapporten en dashboards eenvoudig binnen je organisatie met collega's of met externe belanghebbenden. Autorisaties zorgen ervoor dat informatie beveiligd en enkel toegankelijk is voor relevante medewerkers.
  • Toegankelijk op alle apparaten: Gebruik Power BI op elk apparaat, van smartphone tot desktop. Zo heb je altijd toegang tot je rapportages.
  • AI-ready: Power BI biedt geavanceerde analytische mogelijkheden, waaronder patroonherkenning en een voorspellende analyse. Hierdoor wordt AI toegankelijk voor een breed publiek.

Begin vandaag met Power BI

Ontdek hoe Intigo met Power BI jouw bedrijf kan transformeren door datagedreven beslissingen te faciliteren. Neem contact met ons op of boek een demo van een van onze Power BI dashboards.

Menu