Oplossingen

Bij Intigo bieden we gerichte oplossingen die ontworpen zijn om bedrijven te helpen overstappen naar datagedreven besluitvorming en financieel resultaat. Onze aanpak is praktisch en op maat gemaakt, ontworpen om onmiddellijke impact en langdurige verbeteringen te leveren:

  1. Workshop datagedreven ondernemen: Deze workshop biedt een tweedelig kennismakingsprogramma met datagedreven besluitvorming. Het is de perfecte start om aan de slag te gaan met jouw data en biedt alle tools die je nodig hebt om effectief gebruik te maken van bedrijfsinformatie.
  2. Power BI-implementatie: Het succes van een Power BI-implementatie hangt altijd af van de menselijke factoren, zoals een projectmatige aanpak, opleiding en begeleiding van teamleden en de betrokkenheid van de stakeholders. We volgen onze Intigo-methode voor implementatie van Power BI in organisaties.
  3. Strategisch financieel advies: Data alleen is niet voldoende. Wij helpen je om data te vertalen naar acties die daadwerkelijk financieel resultaat opleveren. Onze experts, inclusief parttime CFO's, werken naast jou om je groei en financieel succes te realiseren.

Ontdek welke oplossing het beste past bij jouw behoeften en hoe Intigo jou kan helpen om niet alleen inzicht te krijgen, maar dit inzicht ook om te zetten in tastbare resultaten.

Workshop datagedreven ondernemen

Wil jij jouw organisatie datagedreven maken? Heb je de eerste stappen gezet met Power BI en realiseer je je dat er meer bij komt kijken dan ...

Bekijken

Power BI-implementatie

Power BI is een krachtig en efficiƫnt business intelligence platform voor het visualiseren, analyseren en delen van data. Maar hoe laagdremp...

Bekijken

Strategisch financieel advies

Als groeiende MKB-ondernemer bevind je je op een kritiek punt waar de expertise van een traditionele accountant niet meer volstaat en de sta...

Bekijken
Menu