JB6A7077

Welkom bij Intigo Nijmegen: jouw partner in datagedreven succes en strategisch financieel advies

In het hart van Nijmegen, onder de bezielende begeleiding van ondernemer Stef Bosgoed, staat Intigo bekend om zijn vermogen om complexe data-analyse te vertalen naar duidelijke, begrijpelijke acties. Stef, een enthousiaste en verbindende figuur met een passie voor sport en data, richt zich vooral op de front-end van Power BI. Dit stelt onze klanten in staat niet alleen inzicht te verkrijgen, maar deze inzichten ook om te zetten in tastbare financiële resultaten.

Samen met Harald van Engelen, die de vestiging in Waalwijk leidt, vormen we Intigo. We geloven in een aanpak waarbij we niet alleen de technologie leveren, maar ook de begeleiding om deze technologie effectief te gebruiken.

Wat biedt Intigo Nijmegen?

De vestiging Nijmegen biedt gerichte oplossingen die ontworpen zijn om bedrijven te helpen overstappen naar datagedreven besluitvorming en financieel resultaat. Onze aanpak is praktisch en op maat gemaakt, ontworpen om onmiddellijke impact en langdurige verbeteringen te leveren:

  1. Workshop datagedreven ondernemen: Deze workshop biedt een tweedelig kennismakingsprogramma met datagedreven besluitvorming. Het is de perfecte start om aan de slag te gaan met jouw data en biedt alle tools die je nodig hebt om effectief gebruik te maken van bedrijfsinformatie.
  2. Power BI-implementatie: Het succes van een Power BI-implementatie hangt altijd af van de menselijke factoren, zoals een projectmatige aanpak, opleiding en begeleiding van teamleden en de betrokkenheid van de stakeholders. We volgen onze Intigo-methode voor implementatie van Power BI in organisaties.
  3. Power BI-dashboards: Intigo geeft je een vliegende start in de wereld van data. We hebben veel Power BI-dashboards ontwikkeld die we binnen twee weken kunnen aansluiten op jouw systeem.

Financieel strategisch advies bij Intigo Nijmegen

Na de implementatie van Power BI zorgen we ervoor dat je niet alleen toegang hebt tot de gewenste dashboards, maar bieden we ook de mogelijkheid om samen aan de slag te gaan en jouw financiële doelen te realiseren. Ons team helpt bij het optimaliseren van het rapportageproces zodat je sneller en efficiënter rapporten kunt genereren met de dashboards. Daarnaast stellen we samen een duidelijk actieplan op. Dit plan is niet alleen gericht op het monitoren van de vastgestelde doelen via onze dashboards, maar ook op het bepalen van de acties die nodig zijn om bij te sturen.

We hebben jarenlange ervaring in het financieel begeleiden van organisaties en in vele 'keukens' mogen kijken. Deze rijke ervaring willen we graag inzetten voor jouw mkb-organisatie, om niet alleen inzicht te bieden, maar ook om actieve ondersteuning te bieden bij het maken van strategische beslissingen die je bedrijf vooruithelpen.

Power BI implementatie Nijmegen: Jouw sleutel tot datagedreven succes

Onze Power BI diensten in Nijmegen zijn ontworpen om jouw bedrijf te voorzien van geavanceerde analyse tools die essentieel zijn voor het verkrijgen van diepgaande inzichten en het maken van data-gestuurde beslissingen. Met een snelle integratie en op maat gemaakte dashboards, biedt Intigo jou de mogelijkheid om direct te starten met het verbeteren van uw operationele efficiëntie.

Onze Power BI implementatie wordt getypeerd als 'no-nonsense' en praktisch van aard. Wij denken in weken, niet in maanden.

Kop koffie? Wij zorgen voor iets lekkers!

Ben je klaar om jouw bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen met geavanceerde data-analyse en strategisch financieel inzicht? Laten we de mogelijkheden samen verkennen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een kop koffie – wij zorgen voor iets lekkers!

We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan jouw datagedreven organisatie.

Menu