Overlay Sani-Kitchen

Sani4All | Kitchen4All

"De gestandaardiseerde dashboards en strategisch financieel advies hebben het bedrijf niet alleen in control gebracht, maar ook voorzien van de juiste inzichten om effectief te sturen."

Uitdaging

Na de gedeeltelijke overname van Sani- en Kitchen4All stond het bedrijf voor de uitdaging om haar financiële processen te stroomlijnen en inzichtelijk te maken voor de nieuwe mede-eigenaren, een private equity partij.

Oplossing

​Intigo stapte in om deze uitdaging aan te gaan. Onder leiding van Stef, met een toewijding van ongeveer 1,5 dag per week, hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt in vier belangrijke gebieden:

  1. Verantwoordingsrapportage: We hebben een verantwoordingsrapportage opgezet met behulp van Power BI, speciaal ontworpen voor de private equity partij. Dit zorgde ervoor dat alle financiële data transparant en toegankelijk werd.
  2. PowerBI Platform: De implementatie van een PowerBI platform gaf diepgaande inzichten in de verkoop- en marketingactiviteiten van het bedrijf, waardoor besluitvorming op data kon worden gebaseerd.
  3. Doorbelastingsprocedures: Het opzetten en verbeteren van doorbelastingsprocedures en processen verhoogde de efficiëntie binnen de organisatie.
  4. Financieel strategisch advies: Stef adviseerde het management op financieel strategisch gebied, wat bijdroeg aan een stevige basis voor toekomstige groei.

​Dankzij de inzichten van Stef kunnen we nu snel ingrijpen wanneer nodig en benaderen we onze financiële gegevens objectiever. Dit stelt ons in staat om proactief te reageren op veranderende marktomstandigheden.

Resultaten

De samenwerking met Intigo heeft Sani- en Kitchen4All geholpen om een meer datagedreven organisatie te worden. De gestandaardiseerde dashboards en strategisch financieel advies hebben het bedrijf niet alleen in control gebracht, maar ook voorzien van de juiste inzichten om effectief te sturen.

Menu